Chokladtårta #1

I denna tårta fann jag  många nya bekantskaper. Första gången en gluten fri botten och första gången en blåbärs moussé och första gången jag använde choklad-sugarpaste.

Måste säga att jag blev glatt överraskad av (Ballinas) choklad-sp! Den var väldigt lätt arbetad och smidig sen tyckte jag den smakade mycket bättre än vanlig sp.

Den glutenfria botten var däremot inte lika lätt att få till.

Det började bra, reste sig och blev så fin i ugnen. Smulade just ingenting när jag delade den och la ihop tårtan men idag, dag två!

 

A j aj! Vilket smulkalas!!

Blev mer som mousse med chokladsmulor, testpanelen gav iaf godkänt på smaken.

Imorgon ska jag testa nått annat recept, skam den som ger sig…

 

Annonser

One thought on “Chokladtårta #1

  1. Pingback: Idag? « smaskiga bakverk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s