Bröllopstårta med rosor och spets.

Till den här bröllopstårtan hade jag en idé på en väldigt skir och romantisk tårta.  Och eftersom det skulle vara vita rosor i brudens bukett passade det ju ypperligt. 🙂

Jag är otroligt nöjd med resultatet, tycker att jag fick fram min ”vision” riktigt bra, många gånger så ändras den ursprungliga idén lite under arbetets gång ibland avsiktligt och ibland ofrivilligt.

I ärlighetens namn så är jag fortfarande lite chockad hur smidigt arbetet med den här tårtan har gått, brukar definitivt inte gå så här smärtfritt! Hoppas bara att jag inte får igen på nästa tårta som ska göras…!

Ja ja, vad har jag då stoppat i dom? Jo…

Vitchoklad mousse, hallon och blåbärsmousse och choklad tryffel.

Jag använde Marängsmörkräm att spackla den med och den är täckt med marsipan.


 

 

 

Jag vill önska brudparet en underbar bröllopsdag och all kärlek och lycka i framtiden ♥

Annonser

5 tankar om “Bröllopstårta med rosor och spets.

  1. Hur har du gjort blommorna? Är det sockerpasta eller marsipan eller rent utav grädde. För de är väl inte köpte färdiga det tror jag inte om dig.

    • Hej, jo jag har gjort dom 🙂 Jag skrev visst inte det,, dom är iaf gjorda i en blandning av gumpaste och mmf som är olika typer av socker pasta… Sen kan jag ju berätta att det är ca 15 rosor och dom tog ca 8-9 tim att göra. //Erika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s